Online infosessies voor gebruikers van PTV-software.

PTV Vissim: realistisch en levendig simuleren van multimodaal en microscopisch verkeer

PTV Visum: de toonaangevende software voor multimodale verkeersplanning & macroscopische verkeerssimulaties

PTV Viswalk: Het gedrag van voetgangers realistisch simuleren en weergeven

Dit jaar organiseren we 3 gratis online-informatiesessies, exclusief voor gebruikers van PTV-software. Elke infosessie richt zich op één van onze producten. Tijdens de informatiesessies delen verschillende externe sprekers hun ervaringen en brengen wij u up to date over de mogelijkheden van onze software.

De infosessies worden online georganiseerd en zijn gratis te volgen. We streven naar een open en interactieve sessie waaraan alle deelnemers een bijdrage mogen leveren. U bent uitgenodigd om uw camera aan te zetten en van u te laten horen.

Wat kunt u in elke infosessie verwachten?
Gastsprekers die hun ervaringen delen over hoe PTV software heeft bijgedragen aan hun project. Daarnaast geven wij tips en tricks over hoe u de software het meest efficiënt kunt gebruiken en u krijgt de mogelijkheid onze software expert vragen te stellen, bijv. over een specifieke functionaliteit. Zodra de sprekers bevestigd zijn, vindt u de gedetailleerde informatie in de agenda hieronder.

Agenda

Product
Omschrijving
Taal
Datum & tijd

PTV Vissim
De laatste ontwikkelingen van PTV Vissim, zoals de evaluatie van gedetailleerde parkeergegevens en best practices van medegebruikers. Tijdens deze sessie zal Niek Rolink namens Roelofs een praktijk voorbeeld toelichten.
NL
Dinsdag 13 april
10:30 - 12:00 uur

PTV Viswalk
De laatste PTV Viswalk ontwikkelingen, bijv. hoe ruimtes veiliger te plannen tijdens pandemieën en best practices van collega-gebruikers. Henk Barmentlo zal namens Vialis spreken.
NL
Dinsdag 20 april
10:30 - 12:00 uur

PTV Visum
De nieuwste PTV Visum-ontwikkelingen, zoals het eenvoudiger plannen van EV's en ride-sharing-systemen en het plannen van social distancing in het openbaar vervoer en best practices van collega-gebruikers. Namens 4Cast zal Peter Mijjer spreken.
NL
Dinsdag 18 mei
10:30 - 12:00 uur

Sprekers

Wouter Moerland | PTV Group
Mobility Expert
Henk Barmentlo | Vialis
PTV Viswalk
Peter Mijjer | 4Cast
PTV Visum
Niek Rolink | Roelofs
PTV Vissim

Registreren

Vul onderstaande gegevens in en kies uw gewenste infosessie om deel te nemen

Selecteer uw infosessie