PTV Austria GmbH
in Viena

Cuprinzător și integrat
Beneficiați de soluțiile noastre pentru industria de transport și logistică

Bine ați venit pe site-ul nostru!

Suntem încântați că v-ați găsit drumul aici. PTV Austria GmbH este filiala austriacă a PTV Group. Susținem distribuția, aplicarea, instruirea și servicii pentru clienți a produselor software de transport și logistică ale PTV Group în Austria și Europa de Sud-Est. PTV Group îmbunătățește mobilitatea și transportul - prin dezvoltarea de produse software și prin utilizarea datelor și a cunoștințelor științifice obținute din experiența de patru decenii în planificarea și optimizarea persoanelor și bunurilor.

Oferta noastră

Acționând aproape de piață, ne concentrăm asupra clienților noștri rapid și nebirocrați pentru a susține și a răspunde nevoilor lor.

Idei de produse inovatoare și suport complet - adaptat aplicației dvs.

Proiectele noastre practice vă arată că aplicând soluțiile noastre puteți crea o valoare adăugată reală pas cu pas.

Expertiză atât în vânzări, cât și în serviciile profesionale.

Un punct de contact central pentru clienții din Austria și Europa de Sud-Est pentru domeniile de transport și logistică.

Echipa noastră

Alături de tine, când ai nevoie de noi

Zona noastră de distribuție

Pe lângă Austria, deservim și în alte 16 țări. Aruncați o privire la prezentarea generală de mai jos:

Albania

Austria

Bosnia și Herțegowina

Bulgaria

Croația

Cipru

Republica Cehă

Ungaria

Grecia

Kosovo

Macedonia

Malta

Muntenegru

Romania

Serbia

Slovenia

Slovacia

Partenerii noștri

România

Dorin Dumitrescu

Zoran Rubinjoni (de asemenea, responsabil pentru Muntenegru, Bosnia și Herțegovina)

Slovacia

Igor Ripka

Republica Cehă

Marek Sida

Ungaria

Partener independent

Zsolt Berki

Echipa de servicii profesionale

Poziționată la nivel internațional

Începând cu 2008, PTV Austria GmbH a avut propria sa Echipă de Servicii Profesionale. Consolidată de către Thomas Epp, echipa are un succes atât de mare de mai bine de un deceniu, încât este responsabilă de proiecte din întreaga lume. În calitate de specialiști pentru proiecte în timp real, aceștia recomandă administratorilor de trafic și orașelor care doresc să reducă efectele blocajelor de trafic, închiderilor sau construcțiilor rutiere, să folosească aplicația PTV Optima.

Transport și Logistică

Un singur punct central de contact

Oferim tuturor clienților noștri, fie că sunt planificatori de logistică sau transport, un punct de contact: PTV Austria GmbH. În segmentul de Logistică portofoliul nostru variază de la software dedicate pentru planificarea rutelor de tranport și planificarea distribuției rutelor, gestionarea flotei, navigarea camioanelor și parcare. Un serviciu special online asigură transparență în timp real în timpul procesului de transport și pe întregul lanț de aprovizionare. În segmentul de transport oferim tehnologii de ultimă generație pentru planificarea transportului, modelarea rețelei de trafic și simularea tuturor modurilor de transport, inclusiv gestionarea traficului în timp real și soluții de Mobilitate ca Serviciu (MaaS).

Referințele noastre